all back back back back


en fluga sitter fast mellan de två fönsterglasen i köket
det finns ingen utväg
men vad ska han ta sig till?
ta sitt liv?
hur tar en fluga sitt liv?

det sista jag vill är att förvandlas till någon som sitter uppe om natten och väntar. vänta in timme efter timme och vara blind, döv och helt dum i huvudet.

kanske är det ingen bra idé att dricka rödvin dagen innan nyårsafton.

herregud, jag blir nervös när du är ledsen, kroppen skakar.

det här är något nytt. att skriva fristående rader som näst intill är oberoende av varandra. eller? det känns hur som helst skönt. slippa pula ihop meningar med innebörd, försöka trolla fram ett sammanhang. just nu finns det inte mycket till sammanhang, det är mest svävande känslor som inte känner varandra.
kanske är jag tagen ur mitt sammanhang.

idag ska det nya året firas med middag hemma hos gustav, fint.


nackPUSS





paul simon sjunger om mother and child reunion




& jag trallar med.


SKÅL för det nya året, skål för LIVET


jag väljer att inte nämna dig här DET här. det är alltså någonting jag gör
MEDVETET
ett medvetet val

jag gillar att gå hemåt om natten
det är en risk
man kan halka, frysa till döds, bli våldtagen, skjuten etc
det är på något sätt tillfredställande
det där med att ta risker

siffrorna stiger eller blir fler
men det spelar uppenbarligen ingen roll
det där med att distansera har aldrig varit min grej
nu kanske jag överlever
klart jag gör

hjärtat slår
dunk dunk dunk

har tittat på skön 80-tals film med linda blair i huvudrollen. jag kan konstatera att jag hatar årtiondets tuttar, musik, det mesta av modet, frisyrer och attityd. jag gillar henrik och hampus.
imorgon är det new years eve och det ska firas med middag, vin, musik och det finaste av sällskap. det känns alldeles underbart, fina gamla hederliga gänget. den kyliga decembernatten ska förvandlas till januarimorgon och alla hoppas vi på något annorlunda, något bättre.
SKÅL världen
SKÅL till den fantastiska världen
(och PUSS på dig)

repeat





du dyker efter mer jag har flera spärrar men inte när det kommer till DET så jag använder ord jag är bra på att gömma mig bakom dem olyckligtvis vaknar jag av jag hör mig själv säga någonting som kanske egentligen inte är sant eller så är det precis vad det är hur som helst DU hör det ju du hör mina ord men vi pratar inte om det mer och på något sätt blir det en metafor för allt som sker just nu det är en total förvandling som jag själv inte hänger med i känns som att mina pubertala känslor kommit 6-7 år för sent och det är inte längre försvarbart att vara känslomässigt rubbad och ostabil nu när jag är VUXEN och förväntas ha hittat hem men att hitta rätt i denna virvel av klassklyftor, miljöförstöring, pengahysteri, skönhetshysteri, hysteri hysteri, orättvisor och så vidare det är de som felfritt HITTAR som det är fel på jag tänker inte tänka annat


lovesick teenager rullar tankarna i snön




just nu är jag begravd i ett tjockt täcke av snöflingor. känner mig som kvinnan på omslaget av evil dead. kvinnan som sträcker upp armen ur jorden. men jag stormtrivs där nere, jag är skyddad.
timmarna flyger förbi, dygnen känns som minuter.
jag har haft en fin jul, ja.
och dagarna därefter har även de varit fina.
har spenderat tid på landet, lekt i snön, ätit mat, undrat, lekt scharader, varit med mina fina syskon, tittat på våra vänners liv, tittat på två bergmanfilmer, dansat mig svag på karateklubben, träffat tusen fina människor, varit där och där, hit och dit. hjärtat hittar alltid hem här.. HEM? HEM! HOME. home. TILLFLYKT. har hemmet förvandlats till en tillflyktsplats eller inbillar jag mig bara.
har spenderat fruktansvärt mycket pengar på något så ytligt som en ny frisyr. förbannat dyrt. borde klippt av henne öronen.

gör mig bitter just nu;
onödiga missförstånd
arga blickar som möts
tusen minusgrader
1700 kronor till frisören
sociala spärrar som dyker upp oförberett
nyårshysteri

gör mig fnittrig just nu;
60 och 70-tals musik
våra vänners liv
NORRKÖPING
mellandagsrea på monki
skummiga spyor som favorithundar kan kräkas

hm.

känner mig paradoxal, våt och fnittrig.
inatt vaknade jag ungefär en gång i timmen som en nojig mamma.
jag somnade gott på min mammas axel.

jag är alldeles för nostalgisk här.
jag älskar det!
hatar känslan som kommer efteråt.






hoho




jag har inga ord för tillfället, bara tankar och handlingar som håller sig utanför det här patetiska bloggskrivandet. snart tänker jag annorlunda.

hoppas ni alla har haft en hjärtlig jul.


innan dig var döden någonting som tröstade mig






det är en konstig dialog mellan ditt och mitt du och jag diskuterar aldrig annat än hemligheter men egentligen är vi båda skygga fega och alldeles inlåsta i oss själva men det skulle jag aldrig våga erkänna vi spelar roller vi känner igen oss i men egentligen är det inte vi det är allt annat än speglar endast målningar av hur vi vill att det ska se ut som ett surrealistiskt konstverk som på ett skumt och flumt sätt försöker visa upp verkligheten men vi trivs med att gömma oss bakom tomma ord och nonsens vi trivs bra i perefirin bakom de som är trygga gömmer vi oss tills vi vågar tills vidare delar vi påhittade hemligheter med varandra pratar strunt om varandra och älskar i hemligheternas förvirring för det är vi bra på


anyones daughter




jag
är
törstig

ingen kommer undan politiken





för full hals


dagen igår försvann snabbt som vinden. åt frestelser med mor & far (en trevlig konstellation), druckit flera koppar kaffe, bufflat mig igenom julklappshysteriska folkmassor på stan, inhandlat lite crazy klappar, fikat med j i flera timmar, pratat om konstigheter, provat klänningar, rusat hem på isiga gator. vattenfallet genom industrilandskapet är så otroligt vackert att jag blir alldeles tårögd. inatt drömde jag om en isbjörn som hade gått vilse där, han kämpade för sin överlevnad på ett sista isblock som även det höll på att smälta. fick en fruktansvärt fin julklapp, nu ser jag fram emot att bygga min bear när jag återvänder till malmö. jag tänker skapa en björn för alla isbjörnar som kämpar för sitt liv, som utan medvetenhet försöker slippa undan den globala uppvärmningen. det är fan förjävligt.

ISBJÖRNAR

nu ska jag dricka lite kaffe och bege mig ut för att träffa syster yster.
sedan filmnatt med fina pojkar.

ISBJÖRNAR

röster om natten.


trummar




träffas där vi är vi
trygga
söder värn.


02:21


får en självförtroendeboost samtidigt som jag gnager mig själv i hjärtat.
nu ska jag nog vila själen på kudden.
imorgon ska jag gynna kapitalismen.

out of the square
snälla.


jag ammar om nätterna

"Du är den första människan på länge som verkligen är intressant i mina ögon. Det var år sen jag träffade på någon som har sådär lagom mystik och känsla runt sig själv."


HAPPY CHRISTMAS (war is noooot over!)








i julklapp kan man önska sig död åt imperialismen, kapitalismen, barnpornografin, lasermannen och liknande hjärnlösa människor, djurindustrin, utnyttjande av människor i allmänhelt, USAs soldater, arméer, parasiter som lever på andras arbeten, fred på jorden osv.

har hunnit med många trevligheter sedan jag kom hit, hit, till tryggheten där gator, torg, husfasader och ansikten är skrämmande bekanta. jag har druckit vodka i johans fina lägenhet, fått kväljningar av norrköpings en gång sköna indieställe, vandrat evigheter i iskall kyla, tittat på flertalet bra filmer med henrik, ätit mycket mat, hängt, pratat djupt och ytligt, ytligt och djupt, pyntat julgran, backat rocky roads, dansat, tomteblossat, skrattat, gråtit (nej, det har jag hittils lyckats klara mig utan?), kramats, ätit tårta med kära, pratat politik, kärlek, sex, snusk, familjeproblem, julfirande etc, fått rebell och andra trevligheter att virra ögonen igenom, druckit kaffe på tom mage, lyssnat på mycket bra musik, varit mycket mycket med henrik, tänkt, blundat, inte kunnat blunda, förvirrat mig i mig själv och dig och du och jag och fram och tillbaka, frusit sönder mina strumpbyxeben, doppat ansiktet i snön etc etc etc.

nu ser jag fram emot julklappsinköp, filmkväll, julmys med mina syskon, julaftonMYS med mormor&morfar, mamma, kusiner, mat.. osv. JULigt.

det glittrar och glimmar
vi har en meter mellan oss
egentligen
inte.


!!




jesper och fina muminflickan borde vara här.


why don't we do it in the road?


supersoftar i den gröna soffan, dricker coca cola och tittar på jävligt bra filmer, äter godis, pratar, svamlar och är glad. traskar genom meterhög snö och fryser hjärtat av mig av konstigheter som egentligen kanske inte ens existerar. mycket finns i mitt huvud, utanför är det irrelevant, orealistiskt eller obetydligt. kanske tänker jag för mycket. känns fruktansvärt patetiskt att föra fram det så, men faktiskt, kanske. det är otroligt mycket snö, skratt, minusgrader, fina människor och barr. det barrar inomhus, utomhus och i mig. någon måste soppa bort det, jag vet vem som borde. nu firar vi. ska dricka glögg, klä julgran och baka ROCKY ROADS, lyssna på john lennon och vara sentimentala julaktivister. det är tusen ljus här hemma och jag tror att jag glömmer allt utanför husets portar ett tag. snart kommer h hit och dansar juldans. det är himla himla fint. det är svampar i vår mossa, så söta.
jag gillalalalalalar läget.
JULPUSS.



vi lever en krunegårdmelodi


sitter här med dansande fingrar över tangentbordet, småler och lyssnar på byrds. tågresan igår slutade med finfina lekar och nya fina vänner, vi var lyckliga. hoppade av tåget, ut på perrongen, mötte snön med tungan, skrek och kände. vackert. kramade av en kär fader som jag inte sett på länge. matades och blev glad av mor. över bron, in i hotellet som förvandlats till lägenhet, myste och lallade till lizzy, deep purple, eldkvarn, kinks osv med finfina. förvandlades till en av medlemmarna i ett fruktansvärt coolt rockband och vi försvann någonstans i tokyo.
skulle röra fötterna på hugo men något stoppade oss. upptäckten: hugo är inte längre ett fint place för sköna indiekidz. det har förvandlats till ett horhus med äcklig musik. tragiskt.

"de där benen glömmer man inte i första taget"
tack du, gammal kärlek rostar

NEJ till hugo,JA till lakritsshots och tacka vet jag sena nätter och henrik. rocky horror pornografi och bear in heaven är ett himla bra substitut för det som sorgligt nog har blivit ett jävla fjortisdiskotek.

nu ska jag äta biskvi och dricka päronsoda med min kära mor. sen ska jag softa. HEJ
jag är varm TROTS alla tusen minusgrader, jag är hemma.


elin ÄLSKAR



jag är lycklig i den här tågkupén, vill nog bosätta mig här. dricka kaffe, prata med människorna här i och se världen flyga förbi utanför. BRUNO K.ÖIJER är här. jag sp          ringer mellan snödörrar och får flingor innanför ögonen,                                                  


kärlek stad hat stad kärlek


NORRKÖPING , kärlek. snart går tåget och jag lämnar malmö för en lång, lång tid.


newyearseveklockantickaråtfelhåll


det stormar fortfarande och det är för sent för.. edelweiss
snart är det nytt år och jag är fortfarande lika naiv och fjantig som tror att det innebär nya möjligheter, ändringar och upplyftningar. förra nyårsafton sprakade av champagne, de allra käraste, cigarrer, fyrverkerier, minusgrader, dans på arbisteatern, kyssar med främmande pojkar och ickefrämmande flickor. rökte busigt på toalett och allt var lätt. hamnade i ett torn med dans inpå morgonen. vinkade adjö i en taxibil. året som gått har varit stormigt (storm är dangens ord), himla fint. jag bor i malmö nu, på andra sidan jorden känns det som. jag är fortfarande glad, ledsen och förvirrad.. i snöstormen.





stormigt och vått, inte torrt


förvirrade flingor utanför mitt fönter.



snön hittar även till skåne ibland, trots att det växer ananaser här. gårdagen spenderades med min kära urinvägsinfektion och en ananas. tranbärsjuice får vara substitut för pencelin den här gången, jag vill ju inte bli immun. dessutom blir jag lite nojig av att stoppa i mig konstiga preparat. mycket intressant. hur som helst, tranbärsjuice är himla gott, speciellt i kombination med jättesalta reaktioner.
inatt lade jag WHERE THE WILD THINGS ARE pussel, sjuhundra bitar, inte illa. somnade illamående. vaknade med tuppen och fick äggröra serverad av jönssonpappan. det var nog den godaste äggröran jag ätit, mmm. det vara chili, vitlök och creme fraiche i den. fnissade lite till cityville och gav mig ut i snöstormen. det stormar i mig ännu. packar inför morgondagens äventyr, lyssnar på bolan och tänker att; snart snart blåser det upp till orkan.
/femme fatalalalala



vänsterideal och sexliberalism





vilgot sjöman och min sjukdom. jag njuter!

så går vi igenom det som vi själva byggt upp



kanske förvandlar jag medvetet småsaker till extrema problem för att ha en legitim anledning till att tycka synd om mig själv. men riktigt så trög är jag inte, inte den här gången. nu tänker dra mina egna fingrar genom håret, stryka mig själv över pannan, vira mina egna fingertoppar kring bröstvårtan, viska fina saker i mitt eget öra.
lyssnar på velvet underground och drar täcker över huvudet.
inga fler telefonsamtal som får mig att vibrera av ilska
no more bills, ingen mer dekadent tillfredställelse.
haha.

hinner inte


när man är sjuk, febrig och flummig. jag hittar inte mig själv nu, eller kanske är det nu jag gör det som bäst. jag förvandlas till en liten ynklig känsloboll som är redo att explodera vid minsta lilla beröring. fingrar genom mitt hår, en trevande hand över mitt bröst, ett knytnäveslag mot kinden, en röst viskandes i örat. vad som helst kan få mig att sprängas, gå i tusen bitar. så många grader och jag kliver aldrig ner. spottar på världen som gråter.


åh så mycket snow.




nu vill jag bli frisk och göra snöänglar med mamma!

suger och spyr

somnade 21, vaknade 11. har tydligen tagit emot ett telefonsamtal inatt utan att minnas det överhuvudtaget, obehagligt. febertimmar kan vara riktigt intressanta. väcter blir större, saker flyter ihop, du är inte du och jag är verkligen inte jag. musikhjälpen hänger på gustav adolfs torg här i malmö, så fint. himlen är blå, det ser isande skönt ut ute och jag vill springa av mig alla helvetesbaciller. jag måste skriva klart min historiedel och bli frisk. det står flertalet pistonheads i mitt rum, riktigt b.

den här natten har varit hemsk, hemsk, hemsk. vet inte vad jag borde göra.





se på luffarn som går där på vägen


det gäller att blunda här i malmö, här i världen. jag blir så ledsen.
jag är så jävla trött på allt idag.
jag vill vara på röda stjärnan med hampus som ledstjärna!


snart är det jag som blir kung


allt kommer upp



det här är inte alls jag. lever inget dekadent glamourliv. jag är fattig, utmattad och som vanligt - förvirrad. just nu kräks jag.
hakuna matata!

ta mig härifrån


jag mår så illa. så jävla illa.

young love



mina ord bli allt fattigare här. kanske beror det på att mitt liv är väldigt innehållsrikt för tillfället. jag dansar mycket till moto boy, äter morötter, åker tåg, dansar på tomboyklubb, blir sminkad & dricker gratis öl på tjallamalla, springer gata upp och gata i ner i kyliga malmö, analyserar statyer, sjunger, hoppar, ritar julteckningar, dricker varmt och kallt och försöker överleva månaden ut med mitt fåniga saldo.
nu kan man resa med tåg till triangeln, vilken lyx. hemskt obehagligt att stiga av i citytunneln, alldeles grått och framtidsspejsat. en kvinna grät på tåget förut, hon sa att hon frös in i hjärtat. jag somnade på bussen förut, lutade min axel mot tjejen bredvid, hon lutade tillbaka. ibland är människor himla fina, känsliga och MÄNSKLIGA.
helgen har varit bra. himla bra. handen har fattat penseln och jag kan dansa mig igenom livets svårigheter. tycker synd om den finaste hunden som har har ne uppsprätt mage och glansiga ögon.
åh. jag har dammsugat. mår illa, känns som om jag håller på att bli sjuk. baciller bort bort bort.
!! på fredag äventyrar jag till norrköping, ska bli himla skönt.
young love young love young love young love, tänker inte säga vad den gör med mig.





händer på papper


man tänker som man förtjänar.

rullar fram över dig och
känner en impuls av henne i mig
& jag i henne.
kanske är det en medveten känsla,
snarare än en impuls?
men det skulle jag aldrig erkänna.
det är aldrig för sent för edelweiss.
kan du slicka mig hårt? i en sekund
som blir till en evighet
känner jag mig för en gång skull tillfredställd
utan dig.
frågan är om jag bryr mig?

osv.


helt plötsligt städar du bort allting


igår tittade jag på dazed and confused (alltså the background) och fotograferade en cool kvinna.
en liten thailändsk pojke med trosor som gubbar med guld vill suga på, tragikens timma

idag ska jag på tjallamallas fashionfest med allt av det goda
det har fastnat tamponger i min hjärna, allt sugs upp, ut, upp



sedan ska vi dansa tills våra snoppar ramlar av!


.


om jag vaknar av att du pressar kudden mot mitt ansikte skriker jag bara i drömmen.


fjärilspasta


jag har lyssnat på samma låt om och om igen. jag försöker, försöker, försöker att inte tänka på det, på DET men jag kan inte. JAG KAN INTE.


!!




hahaha LYCKA


S kön.


natt med mer. fruktansvärt bra julshow med improvisationsteater, julmusik, julöl & dans.
show på substitutet med rape me cover, vodka, dans i sängen till clash& nattpromenad i snön till citytunneln. ett starkt hat mot systemet, allt.
en vinterdans till sibylla, till boston tea party, till drömmarnas land.
godnatt och en ny dag väcker mig med ännu mer snö, kyliga kinder
men ett leende på läpparna.



nu ska jag förvandlas till en fisk, andas med gälar!
ACK VA KUL jag ska ha på badhuset, similisim.
plötsligt blev allt banalt och simpelt

såjävlaskönt


vi dansar , är hip hop




pillar

knappar

dansa med min tjej.

arbetets ära

fryser om tårna, värmer händerna runt en kaffekopp, gör sparris&boll, lyssnar, bejakar och förvånar mig själv. malmös offentliga konst dansar i min iskalla hjärna, det gör mig lycklig. framför allt denna ståtlighet på möllan. för en gångs skull är det arbetarna som höjs upp och görs till hjältar, istället för svenska kungar på häst som i själva verket inte alls var några hjältar utan endast idioter. ett verk som visar de sanna hjältarna - arbetarna, borde varje stad ha. det är de som lyfter hela samhället, med sina bara händer. det är de vi ska titta upp på och tacka! himla fin staty hur som helst.
har ätit himla god vegansk soppa idag, med majsbröd. badat har jag gjort också.
inatt kom jag hem rusig, efter att ha ätit omotiverad glass och skrivit obegripligheter i tankeboken.
dygnet har varit intressant på många sätt.
nu ska jag bekanta mig med karl x gustav & sedan ska jag lalla till julkonsert på inkonst.
blir fint.
mina händer dansar över en palett idag




kollektiv dans i mitt porr-rum
vi säger ingenting


då är jag


trivs som bäst när jag äter glass mitt i natten.

det är morgon, jag lyssnar på sigur rós och dricker kaffe.
tillbaka inom kort


kaotisk katolik


kaotiskt men kärleksfullt. allt vände och så plötsligt äventyrar min kära anna hit imorgon. jag har planer på att pussa på henne tills hon spricker. bitterfittorna försonas under en annan stadsnatt.
och jag har köpt tågbiljett hem! den 17e.
jag ska bli förtrollad av norrköping igen och igen och igen.
imorgon ska jag fotografera också. det är tillfredställande.
nu ska jag ut i vinterkylan, dricka chailatte & förstärka mig.
strongt


till anna lång + odell




jag älskar provokatörer, det är så samhället utvecklas.
PRETTOnu går jag & lägger mig.
NEJ ut går jag. köper chailatte & läser !! JA

anna: gör så att din dröm blir sann NU

en dödsgrop


det är som han beskrev det. En dödsgrop som man aldrig vågar hoppa över. Döden skrämmer mig, kanske mindre och mindre. jag fick ett samtal lagt i handen härom veckan. det var som ett skott i magen. det berörde dig inte, mig gjorde det. man tar ett varmt bad för att salta såren, värma kylan, förtränga tanken. det blir bra ett tag.
det spelar ingen roll hur mycket vi myser, jag bara fryser & fryser.

jag hoppas att den här dagen vänder snart. kanske borde jag somna igen och hoppas på att vakna med ett annat humör? tror det.



näääk


varför så flummig ton? kände mig helt plötsligt bortkommen i tryggheten. en fruktansvärd känsla.
har varit ute & införskaffat julklappsmaterial, åh, pyssel pyssel till yoko ono & john lennon. funderar över varför de danska julkalendrarna alltid är så vrickade? knarkland. vi har glögg, clementiner, bruscetta, vitlökssmör, sockor & julkalendern. jag har anna odell i huvudet, puss.




en morgon var jag såhär cool. påminner om en viss kruse.

nu ska vi glögga!YEAH


platsen som fiktion och palimpsest




det är kallt.

jag går i ide


You know, touchin' his wife's feet, and stickin' your tongue in her Holiest of Holies, ain't the same fuckin' ballpark, it ain't the same league, it ain't even the same fuckin' sport.


vi vrider på elementen i hopp om en bättre tillvaro


antingen är det för kallt eller för varmt. just nu är det för kallt. idag har jag äventyrat till lund, varit på skissernas museum. ja! det skiljde sig lite från resten av de svenska museum jag varit på. och jag har varit på en hel del. (pretto). jag gillade det, mycket. väggarna var utnyttjade. de var våldtagna. plåttrigt. sedan är det ju något väldigt fascinerande med människor som arbetar på museum. de har fräsiga frisyrer, runda glasögon på nästippen och är oftast så kallade original. i många fall fastnar jag för dem. tänker dumma sexfantasier om dem eller vill bara kidnappa dem och ha dem hemma hos mig. en julstjärna har jag införskaffat. kände mig tom utan ett enda julpynt. så ja, jag unnade mig. (det här inlägget blir nästan lika formellt som afrikanens senaste). vi kör samma spår. spårar ur. OSV. nu sitter jag i min säng. har precis ätit mat jag lagat. lyssnar på moto boy och mina tårkanaler vattnas. jag gråter en liten skvätt.. inte av sorgsenhet denna gång. lycka? det är nog vettigt att sakna. (så tänker jag iallafall just nu). många paranteser idag. vad ska det betyda? vi har skrivit tankar och ritat konstnärer i tankeboken idag. i den moderna tiden (som jag befinner mig i) kostar en varm choklad (typ en tesked) trettiotre kronor. det var en JÄVLIGT god chokla'. GLA'! godnatt världen. jag kysser dig mellan snöflingor.


clementiner


äventyr med klassen till skissernas museum. likt alla andra blir jag fruktansvärt trött på skånetrafiken. tågen går aldrig som de ska & när de väl går så känns det som om de ska spåra ur. jag för dödsånegst. hur kan de inte vara förberedda på lite snö? idag är även jag en sur tant. oboy, det är himla gott. jag längtar något förfärligt efter min kära anna. hon spelar in gulliga kattvideor & är nog lika förvirrad av livet som jag. det är mörkt ute.


RSS 2.0